PARADIGMA-SHIFT: VAN LOSLATEN NAAR VRIJMAKEN -WIM DE CLEYN-

PARADIGMA-SHIFT: VAN LOSLATEN NAAR VRIJMAKEN
-WIM DE CLEYN-

Op vrijdag 24 mei 2024 om 20 uur organiseert Ehipassiko een real life dhamma-talk in de bovenruimte van het Boeddhistisch centrum te Antwerpen in de De Sevillastraat 89.

Deze dhamma-talk zal ook in real-time gestreamd worden via het programma webinargeek.Plaatsen in het centrum zijn beperkt tot 45 deelnemers.Lees onderstaande aankondiging en praktische informatie dan ook goed door.Aan het woord is Wim De Cleyn:”Het leven?Dat is wat lééft, en dat zijn nu eens niet de harde feiten.Harde feiten zijn de steunpilaren voor ons materieel leven, zoals de mens die bedenkt.Leven is veranderen.
Daarbij is het onzichtbare een grotere beïnvloeder dan we dénken.

En daarin durf ik onbegaanbare paden bewandelen, als een rebel,een vernieuwer ten opzichte van het gangbare denken.Missie?

Ontdekken – inzicht verwerven – de verbindingen zien en die delen.
Verbindingen zijn er.
Maar anders dan we vermoeden.

Dat is het geheim.
We kunnen datgene wat in onze waarneembare wereld beheersbaar iswel gebruiken voor onze wereldse behoeften. Maar onze innerlijke conditie, ons hele mens-zijn bevat meerdan cognitief materieel pragmatisme.

We moeten daarbij rekening houden met de onzichtbare geesten met onze materiële span of control.Modellen helpen, maar zijn een bedachte structuur, niet de essentie.”
Het levensspoor van Wim De Cleyn heeft zich ontvouwd in het verkennen van talrijke levensaspecten die als vanzelf gericht bleken op kwaliteit.
Zowel in de buitenwereld als in de innerlijke wereld van de mens.

Wim wil graag het brede overzicht en verbindt dit met de quintessens.Het plezier van de kern te vinden en die in groter perspectief te plaatsen.Beroepsmatig werkte hij aan het coördineren, evalueren en verbeteren van bedrijfseconomische omgevingen en kwaliteit in bedrijven.

Ter onderbouwing deed hij studies van bedrijfsorganisatie, haveneconomie,master in totale kwaliteitszorg, quality assessment,waardenmanagement en crisiscommunicatie.Op persoonlijk vlak loopt een breed levensspoor rond het ontdekkenvan het innerlijke leven van de mens in tal van levensvisiesen disciplines van oude en hedendaagse volkeren.

Hij duikt er ook in via workshops, trainingen en reizen naar verschillende oude-cultuur verbonden contreien om zelf te ervaren en te groeien, alsook om het welzijn te begrijpen van de mensop het gevoelsmatige, geestelijke en fysieke vlak.

En te genieten van de grote schoonheid van het ganse scheppingsverhaal.

PRAKTISCH
Deze dhamma-talk vindt online EN in het centrum plaats!
Heb je vragen?BEL op het nummer 0032 468 15 53 05
Je stelt je vraag liever niet via mail of een bericht.
De coördinator (Ken) is deze periode vaak op verplaatsingzonder toegang tot de mailbox!

Zijn gsm heeft hij altijd bij de hand.Bij een gemiste oproep belt hij dezelfde dag nog terug.

ONLINE
Online via het platform webinargeek.
Je schrijft in via onderstaande knop en betaalt via de applicatie 7 EUR deelname.

WEBINAR

Start is voorzien op vrijdag 24 mei 2024 om 20u00 en het einde om 21u30.
Inloggen kan vanaf 19u45. Je komt dan op een aftelpagina terecht.

Het webinar wordt opgenomen zodat je het later op elk geschikt moment
kunt bekijken of herbekijken.

Deze service is in de inschrijvingsprijs begrepen.

Je schrijft in vóór de start van het webinar.
Dit geldt zowel voor de live uitzending als voor het bekijken van de dhamma-talk in relais.

We geven daarnaast nog mee aan nieuwe deelnemers dat je als volger/kijker
bij onze online lezingen niet in beeld komt.

Vragen kan je wel live stellen in de bijgevoegde chatfunctie indien gewenst..

Dit ter info, je privacy is gegarandeerd indien dit een drempel voor je zou zijn.

TER PLAATSE VOLGEN
Bovenruimte Ehipassiko Antwerpen
De Sevillastraat 89
2100 Deurne-ZuidDeuren open om 19u15Ontvangst met thee door Ken en BertStart is stipt om 20u00-De deur wordt gesloten om 19u55-Einde dhamma-talk 21u30Er wordt nog (biologische) thee geserveerd tot 22u30voor de deelnemers die dat wensen en willen napraten.

INSCHRIJVEN
Om in te schrijven doe je het volgende:
Je schrijft in via deze link en laat de correcte gegevens achter.
Kijk goed na of je mailadres correct gespeld is.
Stort € 7 per deelnemer op de rekening van Ehipassiko(graag onmiddellijk na de inschrijving)
met als onderwerpregel “dhamma-talk 24 mei” en je volledige naam.
Je bent ingeschreven als we je bijdrage ontvangen hebben.(Maximum 45 deelnemers!)-GEEN VRIJE TOEGANG-INSCHRIJVEN IS NOODZAKELIJK-

Je kan voor meerdere personen inschrijven op één naam
Je volbrengt de bijdrage voor meerdere personen via één naam en één rekeningnummer

Het rekeningnr. van Ehipassiko is
IBAN BE49 5230 8109 1671 Triodos
met BIC TRIOBEBB

Wim is tevens de auteur van het prachtige boek “Energetisch leidig geven”-Energetisch leiding geven-Bewust en pragmatisch functioneren in een veranderende wereldGeen effectief leiderschap zonder diepere beleving.Ons mens-zijn en ons functioneren in de maatschappij zijn op een definitief kruispunt aangekomen. De kennisroulette is nog moeilijk te beheren met controlemechanismen.Om vakkundig en pragmatisch mensen te leiden zullen we ons moeten openstellenvoor nieuwe manieren van functioneren.We zullen anders moeten leren leiden.Leiden is met mensen omgaan. Het is méér dan managen, méér dan kennis beheren.

Daarvoor moeten we energetisch in balans zijn en meer voeling ontwikkelenmet onze thuisbasis: ons bewuste zijn, onze ziele-kern.De huidige netwerkwereld verplicht ons tot inter-verbondenheid.We zijn plots een interactief deel geworden van het grotere geheel.Daarbij gaan nieuwe begrippen als synchroniciteit, spirituele intelligentie, intuïtie, waarden, opportunity picking en vrijheidsbeleving voorbij ons denkvermogen.

Toch zijn ze nodig voor een goed leiderschap.Met dit boek leren we de grondbeginselen hiervan begrijpen en ermee omgaan.Na coachend leiderschap komt energetisch leiderschap.Energetisch leiderschap is onze innerlijke zielepassie weer ontdekken.Het is ons onderscheidingsgevoel verfijnen en onze veroordelende emoties afschaffen.
Het vereist ook een vanzelfsprekende wil om samen te werken.

Het is een ambacht waarbij de meester-leider stroming tot stand brengt tussen mensen.Hij vertrekt vanuit zijn gevoel en waardering voor het léven in zijn werk.Een goede leider leert dit ambacht ook aan hen die samen met hem op pad gaan.De auteur legt uit hoe alert bewust-zijn, spiritualiteit en innerlijke kracht dienaars zijn van goed management.

Hij maakt daardoor de vertaalslag van een uitputtend hedendaags management naar een vernieuwende en verfrissende economische samenleving.Een boek voor mensen die mensen (bege)leiden.Het boek is enkel nog via Wim te koop.Heb je graag een exemplaar, dan brengt hij er graag één mee voor jenaar de dhamma-talk voor een bijdrage van 22 EUR.

Deze bijdrage breng je cash mee en je volbrengt een aanvraagvoor het boek via de inschrijvingslink zodat we voldoende exemplaren kunnen voorzien.